Back to All Events

Musik och mat: Cornelis Band

Cornelis Band spelar låtar av och om den svenska nationalskalden Cornelis Vreeswijk. Bandets frontman, Steen Svanholm, är den enda dansk som har fått tillåtelse att sätta musik till texterna som Cornelis inte hann innan han dog i 1987, 50 år gammal.  Bandet dyker upp i många konstellationer med allt från fem till bara en enda medlem. Till sommarens konsert 2017 kommer ni därför att uppleva Steen Svanholm med (--)  Musik och mat: 295 SEK

Cornelis Band spelar låtar av och om den svenska nationalskalden Cornelis Vreeswijk. Bandets frontman, Steen Svanholm, är den enda dansk som har fått tillåtelse att sätta musik till texterna som Cornelis inte hann innan han dog i 1987, 50 år gammal.

Bandet dyker upp i många konstellationer med allt från fem till bara en enda medlem. Till sommarens konsert 2017 kommer ni därför att uppleva Steen Svanholm med (--)

Musik och mat: 295 SEK

Earlier Event: 27 July
Kvarnen är öppet 12-22