Back to All Events

Musik och mat: Karin Rudefelt och Doctor Blues

Bandet har spelat ihop sedan 80-talet, i en mängd olika konstellationer, och trots sin starka bas i den traditionella bluesen, har de alltid sett till att söka sig vidare och utveckla sitt sound i mötet med sin samtid.  Karin Rudefelt har sedan 1996, varit bandets sångare. De utgav därefter tre album som alla vann internationellt erkännande och vi är mycket stolta över att presentera detta band på Kvarnen i sommar.  Musik och mat: 295 SEK   

Bandet har spelat ihop sedan 80-talet, i en mängd olika konstellationer, och trots sin starka bas i den traditionella bluesen, har de alltid sett till att söka sig vidare och utveckla sitt sound i mötet med sin samtid.

Karin Rudefelt har sedan 1996, varit bandets sångare. De utgav därefter tre album som alla vann internationellt erkännande och vi är mycket stolta över att presentera detta band på Kvarnen i sommar.

Musik och mat: 295 SEK

 

Earlier Event: 13 July
Kvarnen är öppet 12-22
Later Event: 15 July
Kvarnen är oppet 12-22