Back to All Events

Musik och mat: NEWCLEAR

Efter i mange år at have spillet og arbejdet med bandet Travelling Tribes har tre af medlemmerne nu skabt et nyt band - NEWCLEAR. Bandet består af de tre musikere og komponister Anders Filipsen, Victor Dybbroe og Emil Jensen, kendt fra bl.a. Girls In Airports, The Black Nothing og Kresten Osgood Trio.  NEWCLEAR er en nystart for de tre og samtidigt en undersøgelse af hvordan man kan spille sammen og påvirke hinanden i musikken på nye måder. Alle musikere er koblet sammen elektronisk og kan derfor påvirke hinanden gensidigt i løbet af en hel koncert. Det skaber et lydunivers der pga. deres baggrunde både er influeret af asiatisk og vestafrikansk musik samt tysk krautrock og tranceagtige stemninger.    Musik och mat: 295 SEK

Efter i mange år at have spillet og arbejdet med bandet Travelling Tribes har tre af medlemmerne nu skabt et nyt band - NEWCLEAR. Bandet består af de tre musikere og komponister Anders Filipsen, Victor Dybbroe og Emil Jensen, kendt fra bl.a. Girls In Airports, The Black Nothing og Kresten Osgood Trio.

NEWCLEAR er en nystart for de tre og samtidigt en undersøgelse af hvordan man kan spille sammen og påvirke hinanden i musikken på nye måder. Alle musikere er koblet sammen elektronisk og kan derfor påvirke hinanden gensidigt i løbet af en hel koncert. Det skaber et lydunivers der pga. deres baggrunde både er influeret af asiatisk og vestafrikansk musik samt tysk krautrock og tranceagtige stemninger.  

Musik och mat: 295 SEK

Earlier Event: 6 July
Kvarnen är öppet 12-22
Later Event: 8 July
Kvarnen är öppet 12-22