Back to All Events

Musik och mat: Les Poules á Colin

Medlemmarna i Les Poules á Colin har alla sina rötter i Qubecs berömda musikdistrikt Lanaudière. Här växte de fem barndomsvänner upp på samma gata i en starkt musikalisk miljö. De har spelat tillsammans sedan 2009, och sedan den tiden hunnit med att turnera runt på de största folkfesterna i världen.  Bandet presenteras i samarbete med Musik i Halland.  Musik och mat: 295 SEK Boka

Medlemmarna i Les Poules á Colin har alla sina rötter i Qubecs berömda musikdistrikt Lanaudière. Här växte de fem barndomsvänner upp på samma gata i en starkt musikalisk miljö. De har spelat tillsammans sedan 2009, och sedan den tiden hunnit med att turnera runt på de största folkfesterna i världen.

Bandet presenteras i samarbete med Musik i Halland.

Musik och mat: 295 SEK Boka

Earlier Event: 12 May
Kvarnen är öppet 12-21
Later Event: 14 May
Kvarnen är öppet 12-21