Back to All Events

Midsommar och Skt. Hans

En mix av traditioner. Sill, buffé, allsång, brasa och häxa kryddat med musik från Charlotte Lembourn Band. Ta med gott humör.

Charlotte Lembourn Band består av tre kvinnor med något på hjärtat. Stilen är singer-songwriter, musiken är groovy och mycket lyssnarvänlig, medan texterna är djupsinniga och hjärtevärmande. Musikaliskt påminner de om artister som Tina Dickow och Annika Aakjær, dock kommer inspirationen från många olika kanter. Charlotte Lembourns sånger handlar om det djupa, det sårbara, det magiska, det vidunderliga och det svåra i livet. Tillsammans har de tre kvinnorna rötter i både jazz, blues, rock, soul och funkmusik, men i denna konstellation har de försökt att skapa något annorlunda, ett mer akustiskt sound, för att rama in Charlottes personliga och intima sånger.

Musik och mat: 345:-

Earlier Event: 16 June
Kvarnen är öppet 12-21
Later Event: 24 June
Kvarnen är öppet 12-21