Back to All Events

Barnkonsert: Steen och Hyggenotterne

Steen och Hyggenotterne är Steen Svanholms (Cornelis Band) barnorkester. De turnerar just nu med showen "Man ska inte tro på någonting" som snabbt blev känd för sin lekfulla och inkluderande form.  När Steen og Hyggenotterne spelar i Kvarnen i sommar, kan publiken förvänta sig en lite annorlunda upplevelse – här ska de inte bara luta sig tillbaka i stolen och njuta showen, utan åskådarna blir dessutom inbjudna till att delta i de musikaliska upptågen.  Denna dag kommer det dessutom i restaurangen att finnas särskild ”barnmat” för de små att välja mellan.  Entre: 100 SEK

Steen och Hyggenotterne är Steen Svanholms (Cornelis Band) barnorkester. De turnerar just nu med showen "Man ska inte tro på någonting" som snabbt blev känd för sin lekfulla och inkluderande form.

När Steen og Hyggenotterne spelar i Kvarnen i sommar, kan publiken förvänta sig en lite annorlunda upplevelse – här ska de inte bara luta sig tillbaka i stolen och njuta showen, utan åskådarna blir dessutom inbjudna till att delta i de musikaliska upptågen.

Denna dag kommer det dessutom i restaurangen att finnas särskild ”barnmat” för de små att välja mellan.

Entre: 100 SEK

Earlier Event: 28 July
Musik och mat: Cornelis Band
Later Event: 30 July
Kvarnen är oppet 12-22