Back to All Events

Smålandsoperans YVONNE ROSENQVIST - Musik & Mat

Smålandsoperans YVONNE ROSENQVIST bjuder på en kväll i operans, operettens och musikalens tecken. Ta på din finaste aftonklänning!

Musik & Mat 295:- Boka

Det kommer att bli glimtar ur sagan om Christina Nilsson, besök hos My fair lady och Cats och hälsningar från starka kvinnor som Kristina från Duvemåla, Glada Änkan och Carmen - allt i en salig blandning!

OBS: på dagar med arrangemang (konserter, barndagar, yoga helg mm.) är Kvarnen stängt för övrig aktivitet och servering

Yvonne Tuvesson Rosenqvist tänkte sig en framtid som polis, men sökte istället och kom in på Operahögskolan i Stockholm där hon kom att tillbringa fyra härliga år. Dessa år följdes av ett frilansande liv som operasångerska runtomkring i Sverige från Vellinge i syd till Kiruna i norr. Yvonne har arbetat som solist på många scener runt om i Sverige, bland annat Kungliga Operan i Stockholm, Estrad Norr i Östersund, Vadstena Akademien, Malmö Opera och Smålandsoperan.

Earlier Event: 11 July
Kvarnen är öppet 12-21
Later Event: 14 July
Kvarnen är öppet 12-21