Meny 2018

Lunch 12-15

Fransk Lökpaj med grädde och Emmentaler. Serveras med frisk grön sallad. 105 SEK

Kvarnens burgare. Kött- och även vegetariskt alternativ. 145 SEK

Caesarsallad med hemmagjord dressing och spröda krutonger. M/U  kyckling. 125 SEK

                         

Kvällsmat 17.30-21

Pannbiff med potatis, sås och syltade gurkor. 165 SEK

Pasta Alfredo. M/U kyckling. 135 SEK

Risotto med courgette och mynta. 115 SEK

 

OBS: köket är stängt mellan 15.00–17.30, endast servering av kaffe, kaka och våfflor

Vår restaurang är placerad i den gamla kvarnbyggnaden. Här serverar vi upp till hela 70 gäster åt gången. På övre våning finns ett café, där det är möjligt att njuta av mat, dryck och fika i hemtrevlig miljö. Vi har böcker, musik och spel som ni kan roa er med under tiden. När vädret tillåter, är ni också välkommen att sitta på en av våra terrasser med utsikt över den vackra svenska naturen.

Vi erbjuder färskmalet kaffe, hembakade kakor, pajer och varm mat med goda och i stort sett ekologiska ingredienser. Menyn tar hänsyn till allergiker och vegetarianer. Dessutom finns ramp och handikapptoalett så att alla har möjlighet att komma till vår restaurang.

Vi försöker så långt som möjligt att förse vårt kök med frukt och grönsaker från vår egna odling. På en tur runt Kvarnen kommer du att se våra odlingsbäddar, där mycket av vår mat kommer ifrån. I de fall det inte är möjligt för oss att odlar själva försöker vi alltid att handla lokalt.

Vi tar emot bussar och grupper utanför öppettid. På Kvarnen har du också möjlighet att hålla privata fester som bröllop och födelsedagar, firmafester, konferenser och annat. Meny och aktiviteter efter överenskommelse.