Från gammal kvarn till denna perfekta svenska reträtt

 

På Kvarnen har man under sommaren möjlighet att delta i våra många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar vi varje sommar dörrarna till vår restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn och vuxna, butik, loppis och galleri. Allt detta mitt i den vackra svenska naturen. Som om det inte var nog med detta har vi också bed and breakfast öppet för bokningar året runt.

 
 

Restaurang & Café

I vår restaurang kan man njuta av hälsosam, hemlagad mat av goda lokala råvaror, varav många kommer direkt från vår egen trädgård. Varje säsong har vi en ny meny med allt från varma huvudrätter till läckra kakor och desserter.

Bed & Breakfast

Vårt B&B är öppet året runt. Här har ni möjlighet att dra er tillbaka och njuta av tystnaden i skogen, med möjlighet till ro och eftertanke. Under sommaren lever Kvarnen upp med musik och gäster, och platsen blir fylld av skratt och glädje.

Musik & Workshops

Varje sommar har vi ett nytt program med musik och workshops för barn och vuxna i alla åldrar. Vi organiserar vårt program så att det under sommaren finns musik och kulturupplevelser för alla.

Butik & Galleri

På Kvarnen har vi både en loppis och en butik med nytillverkat hantverk. Båda är fyllda med blandad kuriosa från hela världen. Vi har även ett litet galleri där ny konstnärer ställer ut varje säsong.

 

Området & Vägbeskrivning

 

Kvarnen ligger på gränsen mellan Halland, Skåne och Småland, och är omgiven av skogar, sjöar och ängar. Under läs mer hittar du en detaljerad beskrivning av området och de spännande aktiviteter, som erbjuds här under sommaren. Här kan du också hitta vägbeskrivning till Kvarnen.